Mangák Világa 1






Gonzo-Vörös Kert 1-2 

Eredeti cím: Red Garden 
Kiadó: Mangattack 
Oldalszám: 184 
Fordító: Nikolényi Gergely 
ISBN: 9789639797789 
Sorozat: Vörös Kert 

Fülszöveg:

Négy lány – négy külön egyéniség. Egy iskolába járnak, egy valami összeköti őket: egy teljesen elfelejtett éjszaka. Valami szörnyű dolog történt velük, de képtelenek visszaemlékezni rá, hogy mi, csak sejtéseik vannak. Akkor derül ki az igazság, amikor megjelennek a lepkék…






Véleményem: 

Őszintén szólva nekem nem nagyon tetszett a történet,zavaros és unalmas volt.Néha még én magam sem tudtam eldönteni,mi is történik valójában.A történet egy csapat lányról szól akik zombik elől menekülnek,aztán jön a reggel és álomnak látszik az egész. A történet során kiderül,hogy ez mégsem álom volt és ezek a lányok már halottak de lehetőségük nyílt arra,hogy nappal élhessenek ha éjjel megküzdenek a szörnyekkel.A történet során több dolog is kiderül de a válaszokból egyre több kérdés vetődik fel. A manga összesen 4 kötetes, de animében is látható. 

Pontszám: 
Kedvenc szereplő: Nincs 
Borító: Nem rossz



Riokó Micuki-A Káosz Kapui 1-3



Kiadó: Mangattack
Oldalszám: 200 
Fordító: Sárközy Bence,Pap Zoltán
ISBN: 9789639797505
Sorozat: A káosz kapui

Fülszöveg:

Csak a Négy Kaput őrző ikerpár, Clarissa (nyitó) és Mizeria (záró) védhetik meg a világot a mindent elsöprő káosztól. Amikor védelmezőjük, Rikhter elrabolja Clarissát, a Káosz Kapuja nem képesek feltartóztatni az átözönlő démonokat, akik el akarják pusztítani az egész királyságot. Vajon Mizeria időben megtalálja testvérét, hogy bezárják a kaput? Véget vethetnek a felfordulásnak, hogy újra beköszöntsön a béke és a rend korszaka?












Véleményem:

Mind a három rész nagyon tetszett.Jó volt a történet kidolgozása és nagyon szép volt a rajzolása is.

A történet egy ikerpárról szól akik megvédik a világot a káosztól.Clarissát elrabolják,így testvérének,Mizerianak a feladata megtalálni őt és bezárni a kapukat melyet kinyitottak vele.



Pontszám:
Kedvenc szereplő: Ansance, Rikhter
Borító: Szépek




1 megjegyzés: